Despre

Despre mine:

Bună! ^_^ Mă numesc Roxana și sunt elevă de liceu. Iubesc cărțile de mult timp și m-am hotărât să le vorbesc și celorlalți despre ele în felul meu, bineînțeles. Sunt pasionată de cultura japoneză și îmi doresc să studiez japoneza și suedeza la facultate (deși mai sunt doi ani până atunci). Scriitorii mei preferați sunt: Hermann Hesse, Mircea Eliade, Mika Waltari și Yukio Mishima, o combinație destul de interesantă, nu-i așa? Vreau să fiu scriitoare de când eram mică, iar acum am început să merg cu mai multă siguranță pe acest drum. De asemenea, vreau să mă implic în lumea literară scriind articole și recenzii, dar nu acesta este motivul pentru care am început acest blog.

Conceptul blog-ului:

Mă uit în jurul meu și văd oameni care au uitat să fie ei înșiși, adolescenți care copiază câteva modele negative și arată la fel. Sunt foarte mulți oameni de acest gen, dar sunt și mulți care au refuzat să fie spălați pe creier. Nu este ușor să spui „NU” celor din jurul tău, riști să rămâi singur sau chiar mai rău. Cu toate astea, unii au înțeles că nimic nu este mai dureros decât să negi tot ceea ce simți și să încerci să fii ceva ce-ți provoacă greață. Poate că am folosit cuvinte mai dure, dar asta este realitatea.

Pentru mine cititul, scrisul și mersul la diferite evenimente a devenit un mod de viață care îmi face plăcere, lupta cu cei din jurul meu e, de asemenea, o mare plăcere. Voi scrie despre diferite evenimente, despre cărți și despre ce o să-mi mai treacă prin cap. „Adolescența cu nasu-n cărți” este felul în care am hotărât să-mi petrec această perioadă a vieții. Ideea blogului este să fii tu însuți, e un îndemn la redescoperirea lucrurilor care sunt unice în fiecare dintre noi. Din această cauză voi fi extrem de sinceră în ceea ce voi scrie și voi spune fără perdea tot ce am de spus.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s